Om Risborg ApS

Det tætte samarbejde med såvel kunder som markedsledende leverandører i ind- og udland kendetegner Risborg Aps

Vi sætter en ære i stor kundetilfredshed, og det gør vi med
  • Kvalitetsprodukter
  • Stort produktudvalg på lager
  • Hurtige leveringer
  • God service
  • Kompetent produktrådgivning
  • Stor fleksibilitet
  • Konkurrencedygtige priser
Hjemmesiden viser kun et udsnit af de produkter, som vi forhandler.
Vores produkter, der for langt de fleste er med til at værne om miljøet, henvender sig til industrivirksomheder, olie- og off shore firmaer, miljøvirksomheder, laboratorier, havnemyndigheder, servicefirmaer, grossister, transportfirmaer, entreprenører, kommuner, spildevandsselskaber, forsvaret, beredskabet og brandvæsener.
Image

Claus Risborg

En gammel drøm blev til virkelighed den 31. januar 2019, hvor jeg blev ejer af mit eget handelsfirma, og jeg har været heldig, at RISBORG ApS har fået en god start i markedet.

Jeg har 30 års erfaring med salg, strategi og ledelse, og min erfaring spænder meget bredt. En fællesnævner er salg af tekniske produkter til mange forskellige brancher og lande.

Når du handler med mig, kan du regne med det, jeg siger, for det er vigtigt for mig, at du som kunde bliver tilfreds. I mit firma er det relationen, der tæller, og derfor holder jeg også meget af at komme ud i marken for at fornemme, hvad der er mine kunders produktbehov. Af den grund holder jeg mig hele tiden ajour med nyheder i markedet, ligesom det er en selvfølge for mig at udbyde kvalitetsprodukter til en fair pris.

Det er min vision at udvikle min virksomhed til at være en betydende udbyder af miljøprodukter på det danske marked.
Claus Risborg
Indehaver og stifter af Risborg ApS
Kontakt os idag og aftal et

Gratis møde

Ring og tal med os
+45 51 27 32 52
eller send os en e-mail