Om Risborg ApS

Det tætte samarbejde med såvel kunder som markedsledende leverandører i ind- og udland kendetegner Risborg Aps

Vi sætter en ære i stor kundetilfredshed, og det gør vi med
  • Kvalitetsprodukter
  • Stort produktudvalg på lager
  • Hurtige leveringer
  • God service
  • Kompetent produktrådgivning
  • Stor fleksibilitet
  • Konkurrencedygtige priser
Hjemmesiden viser kun et udsnit af de produkter, som vi forhandler.
Vores produkter, der for langt de fleste er med til at værne om miljøet, henvender sig til industrivirksomheder, olie- og off shore firmaer, miljøvirksomheder, laboratorier, havnemyndigheder, servicefirmaer, grossister, transportfirmaer, entreprenører, kommuner, spildevandsselskaber, forsvaret, beredskabet og brandvæsener.
Image

Claus Risborg

En gammel drøm blev til virkelighed den 31. januar 2019, hvor jeg blev ejer af mit eget handelsfirma, og jeg har været heldig, at RISBORG ApS har fået etableret sig i markedet.

Jeg har 30 års erfaring med salg, strategi og ledelse, og min erfaring spænder meget bredt. En fællesnævner er salg af tekniske produkter til mange forskellige brancher og lande.

Når du handler med mig, kan du regne med det, jeg siger, for det er vigtigt for mig, at du som kunde bliver tilfreds. I mit firma er det relationen, der tæller, og derfor holder jeg også meget af at komme ud i marken for at fornemme, hvad der er mine kunders produktbehov. Af den grund holder jeg mig hele tiden ajour med nyheder i markedet, ligesom det er en selvfølge for mig at udbyde kvalitetsprodukter til en fair pris.

Det er min vision at udvikle min virksomhed til at være en betydende udbyder af miljøprodukter på det danske marked.
Claus Risborg
Indehaver og stifter af Risborg ApS
Risborg ApS har lager hos Ecopark som er en udviklingspark for iværksættere og mindre virksomheder.

RISBORG ApS c/o ECOPARK
Bautavej 1A, Port A16-A18
8210 Aarhus V
Image
Image
Image

Risborg ApS fejrede 5-års jubilæum d. 31/1-2024

For 5 år siden var visionen at udvikle Risborg ApS til at være en betydende udbyder af miljøudstyr på det danske marked. Det er lykkedes os, for vi har i dag en pæn markedsandel indenfor forskellige produkter til miljøbeskyttelse. Det er vi stolte af og det har været sjovt.

Mange tak til kunder, leverandører og samarbejdspartnere for det gode samarbejde igennem de sidste 5 år

Med venlig hilsen
Claus Risborg
Indehaver
Risborg ApS

RISBORG ApS donerer desinfektion til lægeklinik i Burkina Faso

Aarhus, september 2022

Risborg ApS har netop doneret 5 industripaller fyldt med desinfektion til AMPO International, som har mange hjælpeprojekter i Burkina Faso bl.a. en velbesøgt lægeklinik i hovedstaden Ouagadougou.

I 1998 blev AMPO-klinikken etableret er og unik i hele Burkina Faso fordi alle kan blive behandlet uanset race eller religion. Problemet er normalt ikke manglen på lægehjælp, men midlerne til at betale for hjælpen.I de statslige og private klinikker skal man betale før hver enkelt behandling. Ofte bliver folk afskrækket fra at konsultere en læge af frygt for hvad det kan koste.

Hos AMPO er tingene anderledes: Alle betaler et symbolsk gebyr på omkring 1 kr. og får den nødvendige hjælp. Kun specialbehandling (især dental eller gynækologisk) er dyrere, men stadig langt under andre klinikkers prisniveau. Mange mennesker flygter til hovedstaden for at undslippe terrorangreb og derfor behandler klinikken i øjeblikket op til 100.000 patienter om året, hvoraf 50 % er børn. Oftest har folk feber, mest på grund af malaria og diarré. Disse sygdomme er potentielt livstruende og kan afhjælpes til en pris på mindre end 7 kroner.

Læs mere om AMPO International på www.ampo-intl.org

AMPO har en dansk forening: AMPO Danmark - som hvert år donere midler til AMPO´s hjælpeprojekter i Burkina Faso. Risborg ApS støtter AMPO Danmark.

Læs mere om AMPO Danmark på www.ampodanmark.dk

Til højre ses Dénis Yameogo, lederen af AMPO i Ouagadougou, Burkina Faso foran Enduro lageret. Disinfektionen gør stor nytte, både bliver flaskerne brugt på selve lægeklinikken, solgt billigt til patienter og delt med de andre AMBO lægeklinikker.
risborg_ampo_1.jpg
Image
Image